img

Warning: Missing argument 5 for staticUrlHandler::generateStaticLinkForFlag(), called in /var/www/virtual/www.last-minute.si/trunk/www/mobile/classes/functions.class.php on line 5312 and defined in /var/www/virtual/www.last-minute.si/trunk/www/class/staticUrlHandler.class.php on line 520

Warning: Missing argument 5 for staticUrlHandler::generateStaticLinkForFlag(), called in /var/www/virtual/www.last-minute.si/trunk/www/mobile/classes/functions.class.php on line 5312 and defined in /var/www/virtual/www.last-minute.si/trunk/www/class/staticUrlHandler.class.php on line 520

Piškotki


O piškotkih (angl. cookies)

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Google Analytics piškotki:
- so piškotki tretjega izvajalca. Z njim štejemo število obiskovalcev strani in raziskujemo, kako se obiskovalci premikajo po strani, da vidimo, kam postaviti vsebino.
Google adwords:
- so piškotki tretjega izvajalca. Z njimi zbiramo informacije o konverzijah oglaševanja. Google Adwords piškotke uporabljamo tudi za prikaz individualiziranih oglasov t.i. ponovnega trženja (remarketing) in temeljijo na brskalnih aktivnostih, kot so destinacije, ki ste jih iskali, nastanitve, ki ste si jih ogledali, in cene, ki so vam bile prikazane. V nastavitvah svojega internetnega brskalnika lahko onemogočite Googlov piškotek za sledenje konverzijam.
Socialni vtičniki in gumbi:
- uporabljamo socialne vtičnike in gumbe, ki omogočajo uporabnikom deljenje in dodajanje spletnih strani pod zaznamke. Ti spletni vtičniki ali gumbi so namenjeni za spletne strani tretje osebe (Facebook, Google+, Twitter) in lahko shranjujejo informacije o vaših aktivnostih na internetu ter na naši spletni strani.
Najdi.si piškotki:
- uporabljamo jih za zemljevid lokacije našega podjetja.
Interchalet piškotki:
- uporabljamo jih za delovanje iskalnika smučarskih počitnic.
Tawk.to piškotki:
- uporabljamo jih za delovanje pogovora v živo.

MOSS/DotMetrics:
Piškotki omogočajo tehnični del izvedbe projekta Merjenje obiskanosti spletnih strani – MOSS.
Ob obiskovanju spletnih mest, sodelujočih v MOSS, se na uporabnikovo napravo takoj namesti piškotek MOSS/DotMetrics podjetja Ipsos, ki zbira in obdeluje podatke, zbrane z MOSS/DotMetrics piškotki. Ipsos uporablja zbrane podatke zgolj za izdelavo analiz obiskanosti ter za ugotavljanje obsega spletnih uporabnikov sodelujočih v raziskavi MOSS.
Podatki, ki se s pomočjo piškotkov MOSS/DotMetrics zbirajo so: ogledi strani, trajanja posameznega obiska spletne strani, tehnični podatki o uporabljenem brskalniku ipd.

Nazaj na vrh

Deli s prijatelji

Facebook
Twitter
Google
Viber
Zapri

S piškotki si na Last-minute.si
pomagamo pri zagotavljanju
najboljše možne uporabniške izkušnje.

Z uporabo portala se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Z uporabo portala se strinjate s splošnimi potovalnimi pogoji in pogoji poslovanja.

Dovolim Podrobnosti